Як продавати рекламу на сайті?

Розглянемо найпопулярніші способи продажу реклами:

  1. Прямі продажі. В цьому випадку на сайті зазвичай створюється розділ «Рекламодавці», де публікують всю необхідну інформацію. Ніяких бірж, агенств та посередників: Ви чекаєте повідомлень від тих, хто буде зацікавлений в рекламі, домовляєтесь про формат розміщення, а після публікуєте та отримаєте її в якості абонентської плати. Перевага такого способу продажів в тому, що Вам платять гроші не за кліки, перегляди або ліди. Однак, немає жодної гарантії, що сформується черга з рекламодавців та Ви будете отримувати стабільний прибуток.
  2. Участь в партнерських програмах. Який основний принцип роботи? Ви публікуєте на своєму ресурсі рекламні матеріали, які ведуть відвідувачів на сайт рекламодавця. Користувачі здійснюють там певні цільові дії, після чого рекламодавець виплачує винагороду: це може бути як фіксована сума, відсоток від угоди.

Для участі в партнерських програмах можна використовувати спеціалізовані мережі – це посередники між клієнтами та паблішерами.

  • Реклама за допомогою RTB-технологій. RTB (Real Time Bidding) – це технології покупки онлайн-реклами та її продажу в форматі аукціону в реальному часі. За такої моделі оплати відвідувачі ресурсу можуть отримувати інформацію, яка буде відповідати їх інтересам, рекламодавець – майданчик з потрібною цільовою аудиторією та тематикою, а веб-майстер продає рекламне місце тому, хто буде готовий заплатити більше.
    Джерело: https://patprofi.com/

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями