25 дней…

25 днів, важких, тривожних, болісних та виснажливих для України та українців, яскраво продемонстрували ХТО Є ХТО і для кого поняття ЛЮДЯНІСТЬ - не порожній звук, а суть життя, життєва цінність!

Я вдячна всім добрим людям, моїм землякам і друзям, які живуть на одній хвилі життя з нашою країною, зі мною, розділяють мої погляди та цінують те, що має споконвічну цінність - порядність, чуйність, людяність, взаєморозуміння, повага один до одного.

Ми всі різні…маємо різний менталітет, різний рівень освіченості та культури, різний соціальний статус, але нас усіх об’єднує одне спільне - усі ми без винятку хочемо МИРУ на землі! Тому що ми знаємо, що ВІЙНА - це ЗЛО! ВІЙНА - це руйнівна машина, яка знущує усе святе і насамперед безцінне людське ЖИТТЯ!

Жодна брудна політична гра, жодні брудні політичні амбіції так званих володарів світу не варті навіть єдиного людського життя.

Сьгодні, коли на карту світу поставлено доля нашої країни - ми маємо всі об’єднатися і у нас має бути одна партія - УКРАЇНА!

Я маю право сказати усім, тим, хто не згоден, кому не подобається, можливо, це чути, та кого обурюють мої пости - Я УКРАЇНКА,І Я ЦИМ ПИШАЮСЬ!

Зараз мені болить за усе те, що відбувається в Україні!

Я не можу і не хочу залишатися осторонь біди - війна, яка прийшла на мою рідну землю та спіткала простих ні в чому не повинних людей.

Я не можу і не хочу залишатись осторонь вбивств мирних мешканців України, наших синів і доньок, які сьгодні на фронті, наших дітей і батьків. Я не можу і не хочу залишатися осторонь зруйнованих міст і сіл, зруйнованих життів і доль.

У мене емоції зашкалюють… усі вони різні… але зараз я хочу сказати одне - люди схаменіться в оцінці своїх суджень та добре подумайте перш ніж щось говорити, когось звинувачувати та ненавидіти. Будьте ЛЮДЬМИ!

Згуртуйтеся в одній боротьбі за одну спільну мету - за МИР! За УКРАЇНУ!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями