Місія ООН з всесвітньої продовольчої програми розпочинає роботу у Закарпатті!

У Закарпатті розпочне роботу місія ООН з всесвітньої продовольчої програми.

⭐️ Всесвітня продовольча програма (ВПП) є провідною гуманітарною організацією, яка рятує життя і змінює життя, надає продовольчу допомогу в надзвичайних ситуаціях і працює з громадами для покращення харчування та підвищення стійкості.

Оскільки міжнародне співтовариство взяло на себе зобов’язання покінчити з голодом, забезпечити продовольчу безпеку та покращити харчування до 2030 року, кожна дев’ята людина у всьому світі все ще не має достатньо їжі. Їжа та допомога, пов’язана з продуктами харчування, лежать в основі боротьби за розірвання кола голоду та бідності.

За свої зусилля по боротьбі з голодом, за внесок у покращення умов миру в постраждалих від конфлікту районах і за дію як рушійну силу в зусиллях по запобіганню використання голоду як зброї війни та конфлікту, ВПП була удостоєна Нобелівської премії миру у 2020 році.
У 2020 році ВПП надала допомогу 115,5 мільйонам людей – це найбільша кількість з 2012 року – у 84 країнах. Тепер ВПП буде надавати продовольчу допомогу також Україні.

✅️ Прикметно, що саме Олена Жулінська, (https://instagram.com/olenaandriivna) наш Янгол України та CEO & Founder ICF “Association of Humanitarian Centers” -  зустрічала високоповажних гостей.

👉 Візит делегації ООН відбувся 14 березня. Приїздили керівник представництва ВПП у Словаччині Жан-Мартін Бауер, старший керівник програми з надзвичайних ситуацій Міхіл Меердінк та офіцер з переказів готівкою Хатуна Епремідзе.
Ми дякуємо за турботу в складний для України час і будемо раді співпрацювати в гуманітарній сфері!

Фото: Serhii Hudak  https://www.facebook.com/serhiy.hudak  

👉 Міжнародний Благодійний Фонд "Акселератор Гуманітарних Центрів! 🇺🇦

✅ Наші контакти:
http://ukrainianhumanitarianf.org.ua
www.instagram.com/ukrainianhumanitarianf.org.ua 
www.facebook.com/ukrainianhumanitarianf
www.t.me/ukrainianhumanitarianf

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями